Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Eğlenceli Sanal Para Kesme Oyunu: Bitcoin Kesme Ustası

Bitcoin Kesici Usta, oyunlar kategorisine giren ücretsiz bir Android oyunudur. Perrty Ann tarafından geliştirilmiştir. Bu heyecan verici sanal para kesme oyunu, paraları kesmek için çeşitli uçan bıçaklar sunar. Oyun, oyunculara heyecan verici bir meydan okuma sunan farklı seviyeler içermektedir ve sanal para biriktirmeyi keyifli bir deneyim haline getirir.

Bu bıçak uygulamasında, oyuncunun seçebileceği 48 farklı türde bıçak bulunmaktadır. Oyun oynaması kolaydır; aracı uçurmak ve paralara tam isabet ettirmek için ekrana dokunun. Bir seferde daha fazla para kesildiğinde, oyuncu daha fazla oyun parası alır. Oyun ayrıca oyuncunun seviyeleri hızlı bir şekilde geçmesine yardımcı olacak çeşitli özellikler sunar. Oyuncu her yükseldiğinde sürpriz ödüller alır.

Genel olarak, Bitcoin Kesici Usta, boş zamanlar için eğlenceli ve bağlayıcı bir oyundur. İndirmesi ve oynaması kolaydır ve oyuncuyu bağlı tutacak heyecan verici meydan okumalar sunar.

Program diğer dillerde mevcuttur

Bitcoin Cut Master Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.6

(4)
  • Güvenlik Durumu

Bitcoin Cut Master hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Bitcoin Cut Master denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam